Els dies 25, 26 i 27 de gener, la convidada a Priorat Versió Original és l’escriptora Sílvia Alcàntara.
Amb ella hem dissenyat el programa que us detallem a continuació.
DIVENDRES, 25
Els participanta arriben a partir de les 6 de la tarda i s’instal·len al Perxe, la casa rural on es desenvolupa part de les sessions. Cap a les 9 del vespre soparem, les verdures de l’hort de l’Ernest (tot fresc i ecològis) ens marcaran el menú… Crema de carabassa i ametlla, per exemple. I algun peix al forn… els postres, a més de la fruita un formatge del Tormo amb codonyat de l’Albert… i uns carquinyols del forn del Molar per sucar en un gotet de vi ranci mentre fem tertúlia la biblioteca per conèixer-nos i parlar de què farem aquest dies aquí.
DISSABTE, 26
Esmorzarem entre 9 i 10, dolç o salat, segons gustos… embotits de ca la Nuri de cal LLorens, formatge de la Torre, confitura de la mare, i els bocinets del Molar
Encabat farem la primera sessió amb l’autora convidada, que ens parlarà de la seua obra i del context social i històroic que la emmarca. Cap a les 12 anirem a Bellmunt a visitar vinyes i cellers de Solà Clàssic i dinarem al celler mateix, grpacies a la gentilesa del restaurant l’Economat de les mines, que ens farà un menú a mida. Passejarem per les colònies de les mines i farem la visita a la mina.
Tornarem cap al Molar, si algú s’anima, es pot fer a peu (un parell d’hores llargues si el fem tot) pels paisatges de mines i vinyes. Fins les 7 ben bé, cadascú pot triar com passa el temps i llavors ens tornarem a trobar per seguir les sessions, fins a l’hora de sopar… amb coca de recapte i una amanida amb espinacs…
DIUMENGE,27
Farem la darrera sessió, si fa bo, al solet d’hivern, si no, a la biblioteca i anirem a dinar al celler de la Miloquera, on ja ens esperen amb menges que es fan dir si senyora!
El programa el perfarem, si cal i si ens ve de gust a uns i altres, però per aquí anirà la cosa. Ja podeu anar fent boca!